Twitter připravuje novou vychytávku, jež usnadní používání služby všem uživatelům, kteří zrovna chtějí s ostatními sdílet obsáhlou zprávu. Oblíbená sociální platforma nabídne funkci, pomocí níž bude možné k tweetu připojit dlouhý text.

Prostřednictvím příspěvku to oznámil nový majitel Twitteru Elon Musk. Stejně jako spoustě dalším lidem mu přijde absurdní sdílet screenshoty z aplikací pro psaní poznámek jen proto, že se do tweetu dlouhé oznámení nevleze.

Je ale nutné zmínit, že tuto vychytávku už zaměstnanci Twitteru vyvíjeli dříve, než nad ním Musk přebral kontrolu. Upozornil na to reportér NBC News Ben Collins. „Ve společnosti již probíhalo testování a čekalo se na zavedení. [Musk] si připisuje zásluhy za spoustu práce, kterou někteří zaměstnanci odvedli předtím, než je propustil,“ uvedl.

Musk na Twitteru také oznámil, že zanedlouho dorazí i odměny pro tvůrce jakékoliv formy obsahu, podrobnosti by měly být ohlášeny za dva týdny. Další novinkou by mělo být zlepšení vyhledávání. Muskovi totiž jeho současné fungování připomíná Infoseek v roce 1998.