Možná jste si někdy při mhouření očí nad svým notebookem, když jste kvůli slunci nic neviděli, povzdechli, že nemá větší obrazovku. Youtubeři Evan a Katelyn pro vás mají řešení. Zapomeňte na 17,3" ultrawide laptop od Lenova z konferece CES 2022, a dokonce i na ještě větší 21palcové monstrum z dílen Aceru. Tihle dva pro vás mají notebook s 43" obrazovkou.

Zařízení je postavené především ze dřeva, zaklapávací mechanismus ale pochopitelně spoléhá na železné panty. Obrazovku navíc díky mechanismu můžete uzamknout v jakémkoliv úhlu, aniž byste riskovali, že vám slisuje prsty. Nechybí pochopitelně ani RGB. Světýlka lemují celý rám notebooku. Evan a Katelyn říkají, že jde o největší laptop, který byl kdy postaven.

Samozřejmě nechybí ani další klíčové součásti notebooku. Mechanická klávesnice Redragon K605 s obřími klávesami v tomhle monstru vypadá malá. To stejné se dá říct o touchpadu, který velikostně odpovídá malému tabletu. Aby vás na cestách nenechal laptop ve štychu, je vybaven dvojicí 150W baterií. Jedna z nich pohání počítač, který je schovaný ve spodní části notebooku, a ta druhá obrazovku.

A jaké specifikace nabídne? Tenhle stroj pohání Intel NUC 11 mini, takže ačkoliv by hry na takhle velkém monitoru mohly vypadat skvěle, moc si jich nejspíš nezahrajete. A kdybyste si tento stroj chtěli brát třeba do práce nebo do školy, radši začněte posilovat. Váží totiž přes 45 kilogramů.