JBL přišlo se zajímavým nápadem, jak uvolnit ruce od mobilního telefonu, když máte v uších nasazené JBL Tour Pro 2. Displej na jejich nabíjecí krabičce vyřeší rychlé úkony.

Díky displeji si lze skrze několik přednastavených nabídek seřizovat hlasitost hudby, přepínat různé režimy poslechu, přečíst si SMSky a zprávy a přijímat hovory. Na obrázku níže vidíme na displeji procentuální stav baterie jednotlivých sluchátek a nabíjecí krabičky. Čas v rohu displeje je namístě. 

Na první pohled se může displej zdát nadbytečný. Plně ho nevyužijí třeba vlastníci chytrých hodinek, na nichž si lze přepnout písničky a přijímat hovory. Jestliže v kapse nosíte jen mobilní telefon a na zápěstí nemáte nic, popřípadě oblíbený náramek nebo analogové hodinky, sluchátka s displejem se vám možná budou hodit díky své lehké váze a ergonomii.

Sluchátka JBL Tour Pro 2 kromě netradičního 1,45palcového dotykového LED displeje disponuje aktivním potlačením okolního zvuku (ANC), Bluetooth 5.3 s kompatibilním s LE a slušnou 40hodinovou výdrží. Sluchátka samostatně vydrží 10 hodin nepřetržitého poslechu.

Prodávat se budou za 249 dolarů, což je v přepočtu cirka 6 100 Kč.