Fanoušci a nadšenci častokrát rádi experimentují, a to i přesto, že je jejich „hraní si“ může stát záruku. Uživatel sociální platformy Reddit, který vystupuje pod jménem TeknoMage13, světu předvedl, že z toho strach nemá, a ukázal, jak by vypadala Founders edice grafické karty Nvidia GeForce RTX 4080, kdyby byla v bílé barvě.

Takové změny designu jsou u grafických karet náročnější, a zpravidla je tedy nevídáme tak často. Aby byla barva nanesena správně, je nutné kartu rozebrat a ideálně také znovu složit. Na internetu naštěstí existuje spousta šikovných tvůrců, kteří svým divákům radí, jak takové věci provést, čehož využil právě i TeknoMage13. Ve svém příspěvku uvádí, že zkrátka postupoval podle návodu na rozebrání grafiky RTX 4090, ale desku nechal na chladiči, jelikož nechtěl vyměňovat podložky a tepelnou směs.

TeknoMage13 uvedl, že ještě nemá hotovou celou sestavu. Stále prý čeká na procesor Ryzen 7 7800X3D a základní desku NZXT N7 B650E, která je mimochodem rovněž v černo bílém provedení.

Co na bílou RTX 4080 říkáte vy?