Do Česka dorazil nový fitness náramek HONOR Band 7. Je navržen jako ideální společník pro ty, kteří cvičí v posilovně, venku nebo v bazénu. Náramek nabízí 96 různých sportovních aktivit a nyní používá speciální HONOR Health aplikaci.

Ve srovnání s předchozí generací má náramek větší AMOLED displej, výdrž baterie 14 dní a funkce pro přesné měření a zaznamenávání srdečního tepu, spánku, stresu a dalších zdravotních údajů pomocí umělé inteligence.

HONOR Band 7 disponuje 96 přednastavenými typy cvičení, včetně běhu, chůze, jízdy na kole, plavání, eliptického trenažéru, veslování, volného tréninku a nově také skákání přes švihadlo. Díky schopnosti zaznamenávat údaje o sportovní aktivitě v reálném čase mohou uživatelé snadno sledovat své výkony.

Nový fitness náramek mimo jiné využívá technologii AI k pomoci uživatelům v péči o své zdraví. Dokáže přesně měřit a zaznamenávat údaje jako srdeční tep, spánek, stres a další zdravotní informace, které pak převádí na doporučená cvičení a kurzy, jež mohou pomoci zlepšit kvalitu života. Náramek umožňuje kontinuální monitorování srdečního tepu, které je díky použití profesionálních optických senzorů a AI mnohem přesnější a poskytuje reálné údaje pro majitele náramku.

HONOR Band 7 je k dispozici ve třech barvách: Coral Pink, Meteorite Black a Emerald Green. Koupit si ho budete moci za přitažlivou cenu 1 299 Kč.

TECHNICKÉ SPECIFIKACE

  • Zakřivený barevný AMOLED displej o velikosti 1,47 palce s rozlišením 194 × 368 bodů a 282 PPI
  • Celková hmotnost 18 g
  • Silikonový řemínek s odolnější úpravou vůči nečistotám
  • 96 různých indoorových či outdoorových aktivit
  • Výdrž baterie 14 dní
  • Měření okysličení krve, srdečního tepu, spánku, stresu a dalších dat s využitím AI (umělé inteligence)