Společnost Fisher-Price je jedna z nejznámějších v oboru výroby hraček pro děti, a to především pro věkovou kategorii do 5 let. V případě, že jste si jako malí přáli, aby váš hrací telefon fungoval, tak se váš sen právě může stát skutečností. Firma ke svému 60. výročí představila limitovanou edici ikonického telefonu Chatter, se kterým budete moci volat a přijímat hovory.

Ano, je jasné, že pevná linka se už dnes téměř nepoužívá. I na to však společnost myslela, a proto se nový Chatter připojí pomocí Bluetooth k vašemu telefonu se systémem Android nebo iOS, signál dosáhne až na 4,5 m.

Nejzajímavější exkluzivitou telefonu však bude podpora sítě 60G LTE... Ne, jen vtip. 60G totiž znamená 60 Great Years (60 skvělých let), LTE je zkratkou pro Let's Talk Everywhere (popovídejme si kdekoliv). Na obrázcích níže si můžete prohlédnout, jak za celou dobu existence vypadaly různé typy tohoto telefonu.

Nový Chatter bude disponovat čtyřmi kolečky, díky tomu bude doopravdy mobilní a na jedno nabití vydrží až 9 hodin intenzivního telefonování. Bude se ovšem nabíjet přes již téměř zastaralé microUSB. Pokud byste opravdu měli zájem o tenhle unikát, můžete si jej pořídit na BestBuy.com za 60 dolarů (cca 1300 Kč), ale pozor, zásoby jsou omezené.

Oficiální představení nového Chatteru od Fisher-Price