Nejenže Honor představil novou vlajkovou loď mezi skládacími telefony, ale také odhalil nová bezdrátová sluchátka, která uživatele lákají na podporu aktivního potlačení hluku a parádní výdrž baterie.

Honor Earbuds 3i jsou bezdrátovými sluchátky do uší, která mají špuntový design (jako například AirPods Pro). Vybavena jsou 10mm měniči a každé z nich váží 5,5 gramu. K telefonu je lze připojit pomocí technologie Bluetooth 5.2.

Kromě klasického režimu je podporován i mód potlačení okolního hluku (ENC), který se využívá při telefonních hovorech, aktivního potlačení hluku (ANC) nebo takzvaný Ambient Mode, jehož úloha je přesně opačná – propouští okolní hluk, abyste například při venkovním sportování slyšeli auto jedoucí za vámi.

Kapacita baterie sluchátek je 55mAh, ale přesto dokáží vydržet až 10 hodin hraní bez aktivního potlačení hluku. Pokud by vám ale absence režimu ANC nevyhovovala, například při jízdě městskou hromadnou dopravou, můžete si jej zapnout s vědomím, že vám s ním sluchátka vydrží 7,5 hodiny. Nabíjecí krabička s baterií o kapacitě 410 mAh pak zvýší výdrž na 32 hodin bez ANC a 24 hodin s ANC.

Za sluchátka Honor Earbuds 3i chce výrobce na domovském trhu 449 jüanů, což je zhruba 1 500 korun v přepočtu.