Společnost Creative Technology oznámila uvedení bezdrátových sluchátek s otevřeným designem Creative Outlier Go, která jsou navržena pro personalizované pohodlí a bohatý zvuk. Jsou ideální pro ty, kteří jsou neustále v pohybu. Sluchátka disponují speciálně vyladěnými 14,2mm neodymiovými měniči a nastavitelným uchycením, který vyhovuje všem tvarům uší. Jsou tak nezbytným vybavením pro dobrodruhy a každodenní dojíždějící, kteří chtějí zažívat výjimečnou kvalitu zvuku a zároveň zůstat v kontaktu se svým okolím.

Sluchátka Creative Outlier Go se chlubí celkovou výdrží baterie až 26 hodin, takže si přehrávání hudby můžete užívat po celý den. Pohodlí je jejich další předností. Jsou vybavena nastavitelným uchycením s měkkými silikonovými háčky za uši, díky kterým se budete cítit příjemně i během dlouhého poslechu hudby. Navíc si můžete užívat bezproblémové připojení pomocí Bluetooth 5.4 a režimu nízké latence, který nabízí minimální zvukové zpoždění pro plynulý a nerušený poslech.

Sluchátka Creative Outlier Go jsou také připravena na dobrodružství. Mají stupeň krytí IPX4 proti stříkající vodě a dva mikrofony pro čisté hovory a ničím nerušený poslech v jakémkoli prostředí. Uživatelé si dále mohou přizpůsobit svůj zážitek z poslechu pomocí aplikace Creative App, kde si mohou upravit ovládání podle svých preferencí. Navíc díky možnosti připojení k více zařízením lze plynule přepínat mezi dvěma zařízeními současně. S podporou hlasových asistentů jako Siri a Google Assistant je ovládání hands-free pohodlnější než kdy dříve.

Ať už budete objevovat nové cesty nebo relaxovat u svých oblíbených skladeb, sluchátka Creative Outlier Go vám zajistí skvělý hudební zážitek, ať jste kdekoli.

Vzhledem k těmto funkcím a zaváděcí ceně 59,99 EUR jsou sluchátka Creative Outlier Go zkrátka skvělou koupí. Sluchátka budou dostupné na začátku srpna.