Skládací telefon Motorola Razr 2022 byl na čínský trh uveden už v srpnu, zanedlouho se ale také prý spustí celosvětové prodeje. Na Twitteru to uvedl známý leaker SnoopyTech, jenž tvrdí, že bychom se tohoto mobilu mohli dočkat už zítra.

Server Appuals zveřejnil rendery a další důležité informace o celosvětové verzi Motoroly Razr 2022. Telefon zájemce láká na dva displeje, ten hlavní je 6,7palcový a využívá technologii pOLED, chlubí se přitom rozlišením FullHD+ a 144Hz obnovovací frekvencí. Druhý displej je 2,69 palce velký, jeho rozlišení se snížilo na HD+ a obnovovací frekvence na 60 Hz.

Uvnitř mobilu najdeme výkonný čipset Snapdragon 8+ Gen 1, jenž zajistí plynulý chod i těch nejnáročnějších her. O něco méně však potěší kapacita baterie, která je pouze 3500mAh. Nad sekundárním displejem se nachází dvě kamery. Hlavní fotoaparát má rozlišení 50 Mpx a nabízí optickou stabilizaci obrazu. Doprovází jej 13Mpx ultra-širokoúhlý senzor. Přední strana je pak vybavená 32Mpx selfie kamerou.

V Evropě bude telefon údajně dostupný pouze v jedné jediné konfiguraci, jež bude disponovat 8 GB RAM a 256 GB místa. Ve většině evropských zemí by měla Motorola Razr 2022 stát 1 199 eur, tedy 29 300 Kč v přepočtu.