Bezdrátová sluchátka Sennheiser nejsou ani u nás raritou. Jejich modely sahají od levných po drahé, od běžných po true wireless, a právě jedny takové společnost představila.

CX Plus True Wireless nabídne aktivní potlačení okolního zvuku, možnost přenastavení ovládání i ekvalizér a nižší cenu než poslední hluk potlačující model firmy, Momentum True Wireless 2.

Design se moc neliší od modelů CX a CX 400BT true wireless sluchátek, které se v současnosti prodávají. Vnější dotykový panel má tvar zaobleného obdélníku.

Právě ovládání pomocí tohoto panelu nabídne všechna potřebná gesta pro ovládání hrající hudby i zavolání Google asistenta bez potřeby vytahovat telefon z kapsy.

Oproti CX True Wireless CX Plus nabídne „Smart Pause“ zastavení hudby při vytáhnutí sluchátka z ucha s luxusně znějícím jménem.

Aktivní potlačení hluku je doplněno transparentním režimem, abyste mohli vědět, co se kolem vás děje, a IPX4 odolnost proti cákající vodě.

Podle Sennheiseru nabídnou sluchátka „kvalitu pro audiofily v každodenních sluchátkách“ díky jejich bezdrátové technologií TrueResponce. Co do zvuku si společnost v recenzích vedla obstojně, uvidíme, zda se jí povedl i tentokrát.

Sluchátka budou dostupná za 180 dolarů (asi 4 000 Kč).