Jihokorejský gigant Samsung se připravuje na jednu z nejočekávanějších událostí tohoto roku, kterou je jistě odhalení šesté generace skládacích zařízení Galaxy Z Fold 6 a Galaxy Z Flip 6. Odhalení má nastat na akci Unpacked 2024 v červenci letošního roku. I když se blíží datum akce, nové zprávy a spekulace kolem ceny těchto zařízení vyvolávají zvědavost a diskuse.

Podle nedávných reportů se očekává, že ceny za nové modely Galaxy Z série výrazně stoupnou. Důvodem má být zahrnutí nového procesoru a pokročilých AI funkcí. Například řecký magazín Techmaniacs tvrdí, že má exkluzivní informace o tom, co Samsung na Unpacked představí.

Původní zprávy naznačovaly, že Samsung plánuje hlavní událost na 10. července, ale nové informace ukazují, že se datum posunulo na 24. července. Posun může souviset s plány společnosti sponzorovat Letní olympijské hry, které se konají ve stejném období.

Jako hlavní globální sponzor grandiózního sportovního svátku chce Samsung tuto příležitost využít k propagaci svých nadcházejících zařízení.