Zítra, ve středu 9. 2. v 16:00, se konečně dozvíme, co pro nás Samsung poslední rok pilně připravoval. Na konferenci Galaxy Unpacked každoročně v únoru představuje nové modely tabletů a mobilů. Ale jak už jsme zvyklí, pár dní před konferencí se objeví několik úniků v podobě obrázků nebo videí, a to jak oficiálních, tak neoficiálních. Už před týdnem se objevily obaly na vlajkovou loď Samsungu. Nyní to je tablet Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, který neurazí svým designem a velkým čelním displejem.

Uživatel DemonixLeaks na Twitteru zveřejnil video odhalující tablet v jeho plné parádě. Tablet ve videu je velmi tenký se zářivým displejem. Také si můžeme všimnout malého výřezu z jedné strany displeje. Připomíná to výřez z posledních Macbooků Pro z listopadu. 

Nicméně video nám poodhaluje funkce, kterými Tab S8 disponuje. Zařízení zvládne tři zapnuté aplikace najednou a zobrazené vedle sebe. Navíc jeho velký displej s minimálními rámečky dopomůže k efektivnímu multitaskingu.

K tabletu je v jednom bodě připojená klávesnice s trackpadem a tablet vypadá opravdu jako pravý nefalšovaný laptop. Nejzajímavější funkcí z videa jest, že lze na svém Galaxy telefonu otevřít barevnou paletu, vybrat si barvu ťuknutím na displej tužkou a kreslit na tabletu zvolenou barvou. Jak tato funkce funguje a s jakými telefony od Samsungu, se dozvíme až zítra na Galaxy Unpacked 2022.