V rámci veletrhu CES 2024 se Samsung pochlubil novými monitory a televizemi. Z davu však vyčnívá jeden speciální kousek, který se soustředí především na minimalistické rozměry a jednoduchý moderní vzhled. Monitor The Link dokáže už na první pohled fascinovat svým tenkým provedením.

Zařízení se aktuálně jeví spíš jako koncept nežli produkt, který by se měl během příštích týdnů či měsíců dostat na trh. Výrobce totiž novinářům poskytnul pouze jedinou fotografii – nebo pravděpodobněji render – která ukazuje možná jen několik milimetrů tlustý panel na podstavci.

LED obrazovka se 32palcovou úhlopříčkou zaujme nejen mimořádně tenkými rámečky, ale také svým vysokým rozlišením 4K. Vcelku překvapivé jsou dále možnosti konektivity – když pomineme standardní porty HDMI a USB-C, pozornost upoutá fakt, že se monitor může připojit k dalším modelům The Link zcela bezdrátově (zřejmě pomocí pogo pinů).

Server Sammobile, který vychází z oficiálních materiálů poskytnutých Samsungem, upozorňuje také na přítomnost vestavěných reproduktorů nebo čtyř ovládacích tlačítek, která se nachází na rámečku pod displejem.

Detailnější podrobnosti o tom, kdy a zda vůbec se monitor vydá na pulty obchodů, momentálně nemáme.