Včera jsme vás informovali o oficiálním oznámení data konání akce Galaxy Unpacked a dnes ráno nám do e-mailové schránky přišla pozvánka od českého zastoupení Samsungu. Samotnou prezentaci, která proběhne 17. ledna v 19:00 zdejšího času, bude možné sledovat přes web nebo YouTube kanál výrobce.

„Připravte se na objevení nové éry možností s nejnovějšími inovacemi Galaxy, které změní způsob, jakým žijeme, komunikujeme a tvoříme. Nová řada Galaxy S přinese vyšší standard a nabídne dosud nejchytřejší mobilní zážitek,“ uvádí Samsung v pozvánce.

„Zažijte epický život jako nikdy předtím,“ dodává.

Během přenosu se dočkáme odhalení vysoce očekávané řady smartphonů Samsung Galaxy S24, které kromě hardwarových vylepšení přinesou významné inovace na poli softwaru díky umělé inteligenci, respektive sadě funkcí Galaxy AI.

I tento rok budou k dispozici tři vlajkové modely, a to Galaxy S24, Galaxy S24+ a nejvybavenější Galaxy S24 Ultra. Zatímco první dva k nám do Česka přijdou s čipsetem Exynos 2400, Ultra verze se pochlubí procesorem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy, který bude nejspíš výkonnější.

NĚKTERÉ Z UNIKLÝCH RENDERŮ ŘADY GALAXY S24