Společnost Samsung nedávno představila dva nové odolné modely, chytrý telefon Galaxy XCover7 a tablet Galaxy Tab Active5. Tato zařízení jsou navržena pro použití v náročných podmínkách, nabízejí univerzálnost, bezpečnost a jsou prakticky nezničitelná. Galaxy XCover7 a Galaxy Tab Active5 jsou vhodné pro různá profesionální prostředí od výroby a zdravotnictví po obchod a vládní sektor.

Klíčové vlastnosti těchto zařízení zahrnují vylepšený výkon, větší paměť a špičkovou konektivitu s 5G. Galaxy XCover7 se pyšní novým a vylepšeným zadním fotoaparátem, větší úhlopříčkou a rozlišením displeje. Tablet Tab Active5 nabízí vyměnitelnou baterii a režim No Battery, což je praktické pro nepřetržité používání v různých pracovních prostředích.

Zařízení mají certifikaci IP68, která poskytuje vysokou odolnost proti vodě a prachu a jsou testovány podle vojenského standardu MIL-STD-810H, což zajišťuje jejich odolnost v extrémních podmínkách. Displeje jsou chráněny odolným sklem Gorilla Glass a jsou citlivé na dotyk i v rukavicích.

Samsung tak reaguje na potřeby dnešních firem, které vyžadují zařízení, jež jsou robustní, výkonná a dlouhodobě vydrží, aby vyhovovala požadavkům profesionálů v různých odvětvích. S možností výměnné baterie, vylepšeným displejem a pokročilými bezpečnostními prvky, jako je Samsung Knox Vault, se Galaxy XCover7 a Galaxy Tab Active5 stávají ideálními zařízeními pro práci v terénu, ale i v kanceláři.

Galaxy XCover7 a Galaxy Tab Active5 budou v prodeji od druhé poloviny ledna 2024, přičemž cena pro Samsung Galaxy Xcover 7 byla stanovena na 8 999 Kč. Tablet Galaxy Tab Active5 bude dostupný ve dvou verzích s cenami od 11 999 Kč a 13 999 Kč