Jihokorejský technologický gigant Samsung se pomalu připravuje na svou velkou událost Galaxy Unpacked, která proběhne již 10. července, a mezi očekávanými produkty vyčnívají nové modely skládacích telefonů, Galaxy Z Fold 6 a Z Flip 6. I když se na internetu objevilo mnoho spekulací o nových zařízeních, většina z nich naznačuje, že nové modely nebudou mít zásadní změny v designu oproti předchozím generacím.

Nedávné úniky poskytly fanouškům první oficiální pohled na design těchto telefonů. Obrázky byly krátce zveřejněny na webových stránkách Samsungu pro Kazachstán, než byly rychle odstraněny. Propagační materiály potvrdily, že Samsung zvolil pro Galaxy Z Fold 6 plochý rám, podobný tomu, který byl použit u modelu S24.

Předchozí modely, jako Galaxy Z Fold 5, se vyznačovaly zakřivenými hranami a zaobleným vzhledem. Nové modely však přicházejí s ostřejšími a definovanějšími hranami. Na zveřejněném obrázku je vidět, že Galaxy Fold 6 má větší prstence fotoaparátů, zatímco Galaxy Flip 6 si zachovává vzhled svého předchůdce.