Podle všemožných úniků bude druhá polovina letošního roku pro Samsung opravdu nabitá. Vzhledem k tomu, že na lednovém Galaxy Unpacked odhalil pouze nové vlajkové smartphony, má pořád v záloze hromadu nevydaných produktů, mezi něž se neřadí pouze skládací telefony, ale také nové generace příslušenství. Jako příklad poslouží třeba zbrusu nová řada hodinek Galaxy Watch 6.

Co se Galaxy Watch 6 týče, už jsme o nich mohli zaslechnout hromadu spekulací. Samsung má přinést prohnutý skleněný design, lepší kapacitu baterie a možná i nový čipset. Zato se má ale podle všeho zvýšit cena. Dle aktuálních informací nás ale čeká ještě jedna novinka, nebo respektive návrat ikonického prvku, který u Galaxy Watch 5 k vidění bohužel nebyl.

Ve svém příspěvku na sociální síti Twitter renomovaný leaker Ice universe tvrdí, že Galaxy Watch 6 přinesou zpátky rámeček, se kterým půjde otáčet. Samsung dříve tuto vychytávku využil jako prostředek, jenž uživatelům umožňoval brouzdat nabídkou.

U Galaxy Watch 5 byl nahrazen za jakousi virtuální alternativu. Provádí se sice stejným pohybem, tedy přejetím po okraji hodinek, a má totožný účel, ale uživatelé zkrátka přišli o ten fyzický pocit.

Ice universe také tvrdí, že Galaxy Watch 6 dostanou užší rámečky. Bohužel ale nevíme, zda to bude výsledek zvětšení obrazovky, nebo zmenšení jejich těla. Tak jako tak by se ale mohlo jednat o další příjemnou změnu, kterou řada fanoušků Samsungu ocení. Tlusté rámečky byly totiž jednou z kritizovaných oblastí Galaxy Watch 5.