Známý leaker Ice universe se vrhnul do srovnávání kvality nočních fotografií čtyř různých vlajkových lodí. Otestoval telefony Samsung Galaxy S22 Ultra, Apple iPhone 14 Pro, Xiaomi 12S Ultra a Vivo X90 Pro+. Došel přitom k závěru, že mobil od Samsungu fotí nejhůře.

Pokud si ještě pamatujete okamžik, kdy Samsung tuto vlajkovou loď představoval, tak vám už možná došlo, že jde o docela velký problém. Jihokorejský gigant se totiž tehdy vychloubal kvalitou nočních fotografií svého nového telefonu.

Ice universe zveřejnil sérii několika srovnání a ve spoustě z nich je patrné, že fotografie pořízení na Galaxy S22 Ultra jsou mnohem méně jasné než ty, jež byly vyfoceny konkurenčním telefonem. Při přiblížení je navíc situace ještě horší, tmavá místa mají zkrátka málo detailů.

V tweetu, který byl už smazán, napsal Ice universe toto: „Celkově je noční výkon [telefonu] S22 Ultra nejhorší mezi vlajkovými loděmi.“

Na vybrané snímky se můžete podívat v galerii níže, více jich skýtá Twitterový účet samotného autora. Prohlédnout si můžete například toto srovnání.