Redmi před týdnem odhalilo svou vlajkovou řadu telefonů označenou jako K60, která se skládá ze tří kousků a je v současné době dostupná pouze na čínském trhu. Její prodeje byly zahájeny na Silvestra a společnost se nyní skrze svůj profil na sociální síti Weibo chlubí počtem prodaných kusů.

Z toho, co Redmi tvrdí, byla poptávka po nových vlajkách šílená. Za prvních pět minut od zahájení prodejů údajně zájemci vykoupili přes 300 tisíc kusů. Zákazníky prý lákala obrazovka s rozlišením 2K, novinka v podobě bezdrátového nabíjení a výkonný čipset Snapdragon 8 Gen 2, jímž disponuje Pro model. Ačkoliv je počet prodaných kusů fantastický, nepodařilo se mu překonat skóre série Redmi K50. Tehdy v květnu totiž zákazníci koupili během pěti minut o 30 tisíc kusů více.

Současná řada Redmi K60 je složená ze tří telefonů – jsou jimi Redmi K60, Redmi K60 Pro a levnější Redmi K60E, který cílí na méně náročné uživatele, ale stále nabízí parádní specifikace. Všechny tyto mobily se mohou pyšnit AMOLED displejem se 120Hz obnovovací frekvencí, slušnou kapacitou baterie a příjemně nastavenou cenovkou. Detailní informace si můžete přečíst v samostatném článku.