Společnost Realme zažívá v posledních letech rozkvět, a to nejen v Asii, ale po celém světě. Velké zásluhy na tom má i Madhav Sheth, který ve firmě působil dohromady pět let. Tři léta z toho, konkrétně od roku 2018 do roku 2021, zastával post generálního ředitele a až do současnosti vykonával pozici viceprezidenta. Firmu ale nyní opouští.

Sheth svůj odchod ohlásil na Twitteru, kde zveřejnil dlouhé prohlášení, v němž se nejen loučí s Realme a komunitou, ale také zvýrazňuje úspěchy společnosti za dobu své působnosti. Děkuje fanouškům a spolupracovníkům za lásku, podporu, pomoc a důvěru při tomto jednom velkém dobrodružství a z Realme prý odchází se srdcem plným vzpomínek a přátelství.

„Realme byla nedílnou součástí mého života, značkou, která byla mnohem víc než jen organizací; byla mým domovem, mou vášní a mým cílem. Jsem pyšný na vše, čeho jsme společně dosáhli za posledních pět let, kdy jsme značku rozvíjeli a sledovali její šíření. Ale ještě důležitější bylo to, co mi značka vrátila,“ píše Sheth.

K odchodu exředitele a viceprezidenta se vyjádřila také sama společnost. Výrok mluvčího zveřejnil server GSM Arena:

„Rádi bychom vyjádřili upřímnou vděčnost Madhavu Shethovi za jeho cenné příspěvky, nadšení a obětavost během jeho působení v Realme. Pod jeho vedením dosáhlo Realme pozoruhodných úspěchů a upevnilo svou pozici jedné z nejrychleji rostoucích značek chytrých telefonů na světě. Madhavovi srdečně přejeme, aby se mu v budoucnu dařilo“.

„Zatímco se s Madhavem loučíme, chceme ujistit naše zákazníky, partnery a zúčastněné strany, že činnost společnosti Realme bude plynule pokračovat. Náš závazek poskytovat vysoce kvalitní produkty, výjimečné uživatelské zkušenosti a inovativní technologie zůstává neochvějný. Budeme pokračovat v rozvoji značky a poskytovat vynikající produkty a služby našim zákazníkům po celém světě,“ dodává.