Když Realme oficiálně představilo smartphony Realme 11 Pro, jejichž TOP model lákal na 200Mpx fotoaparát a prémiový vzhled, uvedlo také sluchátka Buds Air 5 Pro. Ta jsou nejen designově povedeným kouskem, ale také nabízí opravdu slušné specifikace. A navíc nestojí majlant.

Od svého debutu byla sluchátka dostupná pouze v domovské Číně a zatímco se Realme 11 Pro a Pro+ dostaly už i k nám, Buds Air 5 Pro na globální uvedení teprve čekají. Nicméně, do prvního státu mimo Čínu se podívají už za několik málo dní, jak výrobce ohlásil v příspěvku na sociální síti X.

Realme Buds Air 5 Pro, ale také jejich základní model Buds Air 5, dorazí už 23. srpna do Indie. Nicméně, krátce nato se očekává také jejich uvedení v dalších zemích světa. A navíc vzhledem k tomu, že se do Česka podívaly i zmíněné telefony, je možné, že půjdou následně pořídit i u nás.

Pojďme si ještě zrekapitulovat, co vše mohou sluchátka Buds Air 5 Pro nabídnout uživatelům. Kromě 40hodinové výdrže s plně nabitou krabičkou nebo aktivního potlačením hluku lákají na na stupeň krytí IPX5 či podporu kodeku LDAC. Navíc disponují 6mm měničem a 11mm wooferem.

V Číně jsou Realme Buds Air 5 Pro dostupná v barevných variantách Sunrise City a Starry Night Black, a to s cenou 399 jüanů. To v přepočtu činí zhruba 1 500 Kč po započtení DPH. Pakliže se ale sluchátka dostanou k nám, s nejvyšší pravděpodobností zaplatíme ještě o něco víc.