Kromě smartphonu Realme GT Neo5 SE, který vyrazí na pulty čínských obchodů již v úterý a nabídne čipset Snapdragon 7+ Gen 2, má Realme v přípravě ještě nejméně dva nové kousky – Realme 11 Pro a 11 Pro+. Díky výskytu v čínské certifikační databázi TENAA máme k dispozici jeho snímek a některé parametry.

Přestože přední strana telefonu vypadá zcela normálně, na zádech si můžete všimnout výrazného kamerového modulu ve tvaru kruhu. Ten bude skýtat tři fotoaparáty (kromě hlavního nejspíš makro a ultra širokoúhlý) spolu s baterkou/bleskem. Co se týče rozlišení jednotlivých kamer, levnější model bude mít 100Mpx, 8Mpx a 2Mpx snímač, zatímco onen dražší nabídne dokonce 200Mpx hlavní fotoaparát. Počet megapixelů u dvou zbývajících však zůstane stejný.

Zkrátka lze říct, že se Realme 11 Pro bude od svého předchůdce, Realme 10 Pro, lišit opravdu výrazně. Podívejte se sami.

Oba telefony nabídnou 6,7palcový AMOLED displej o rozlišení 2412x1080 pixelů. Podrobnosti o jeho obnovovací frekvenci však ze záznamu v TENAA nevyplynula.

Co se týče komponent umístěných uvnitř smartphonů, v případě obou modelů lze počítat s procesorem o 2,6GHz frekvenci, jeho označení však zůstává neznámé. Ten bude doprovázet operační paměť o velikosti 6/8/12/16 GB a 128/256/512/1024GB úložiště. Počítat rovněž lze s 4 870mAh baterií.

Výskyt v databázi TENAA nasvědčuje tomu, že Realme uvede tuto dvojici smartphonů již brzy, pravděpodobně již v tomto měsíci.