Podložka pod myš patří mezi předměty, které se kromě použitého nádobí nachází na stole pravého hráče. Dbát se u ní musí na dvě zásadní věci: nesmí volně klouzat po stole a myš po ní musí hladce a bez jakýchkoli přerušení jezdit. Právě kvůli těmto dvěma faktorům se často používá kombinace gumy a polyesteru. Razer ale nyní nabízí něco daleko zajímavějšího.

Velikán na poli příslušenství pro hráče představil svou podložku pod myš zvanou Altas, jež přichází s obdélníkovým tvarem a zaoblenými rohy. To samo o sobě není nic neobvyklého, ale věci začínají být zajímavé, jakmile se dočtete, že je vytvořená z „prvotřídního tvrzeného skla“. Zelený tým v popisu na webových stránkách vysvětluje, že je speciálně přizpůsobená optickým senzorům a tomu, aby po ní myš klouzala tiše a plynule.

Pakliže se bojíte, že se na podložce po čase začnou objevovat různé známky delšího používání, Razer ubezpečuje, že to díky speciální povrchové úpravě rozhodně nehrozí. Výhodou skla navíc je, že případné šmouhy a nečistoty lze utřít daleko snáz než z polyesteru.

Razer Atlas je ve Spojených státech dostupná s cenovkou 99,99 dolaru (2 250 Kč v přepočtu), a to v černé a bílé barvě.

Chybět samozřejmě nesmí ani bizarní upozornění, abychom pomocí podložky na slunci nerozdělávali oheň, nekoukali se s ní do slunce anebo ji nepoužívali jako nástroj pro ubližování jiným lidem...