Před týdnem jsme vás informovali o chytrých hodinkách Xiaomi Watch 2 Pro, které mají nabídnout podporu pro eSIM a poběží na operačním systému Wear OS od Googlu. Kombinací těchto dvou prvků se přiblíží například hodinkám Galaxy Watch od Samsungu. Tehdejší únik prozradil rednery a některé detaily, nicméně teď už máme k dispozici rozsáhlý seznam parametrů. Pojďme se tedy podívat, co nám Xiaomi nabídne tentokrát.

Xiaomi Watch 2 Pro budou k dispozici ve dvou provedeních – jedno má využít stříbrnou konstrukci s hnědým koženým, zatímco ono druhé vsadí na provedení zbarvené kompletně do černé.

Bez ohledu na variantu však platí, že hodinky nabídnou 1,43palcový AMOLED displej s rozlišením 466x466 pixelů a hustotou 326 ppi. Obnovovací frekvenci bohužel neznáme. Obrazovka bude chráněna ochranným sklem Gorilla Glass, přesný model ale neznáme. Co se pak týče ovládání, kromě displeje půjde využít rotační korunku nebo dvojici tlačítek.

Pod kapotou najdeme baterii o kapacitě 500 mAh, která má podle leakera MysteryLupin, jenž informace prozradil, vydržet 72 hodin provozu. Nevíme však, zda se jedná o dobu při běžném používání, anebo v nějakém z úspornějších režimů. Co dále potěší, je přítomnost výkonného procesoru Snapdragon W5+ Gen 1 v kombinaci s 2GB operační pamětí a 32GB úložištěm.

Sportovcům mají hodinky nabídnout až 150 režimů a nejenže si poradí se zaznamenáváním srdečního tepu, ale rovněž přijdou se schopností měřit EKG a teplotu pokožky. S certifikací 5 ATM je nepřekvapí ani voda.

Z dřívějšího úniku pramenilo, že Xiaomi Watch 2 Pro v Evropě vyjdou na 400 eur, čili zhruba 9 800 Kč v přepočtu.