AKTUALIZACE

V úterý 2. května se objevil další snímek, který chystanou vlajkovou loď od Realme zachycuje naživo. Za únikem stojí známý leaker Evan Blass, jenž fotografii zveřejnil na svém twitterovém profilu.

PŮVODNÍ ZNĚNÍ ČLÁNKU

Podobně jako další výrobci, například Xiaom se svým modelem Xiaomi 13 Ultra, chce i Realme vydat řadu se špičkovou výbavou zaměřenou na milovníky fotografování. Špičkové kamery mají dostat smartphony řady Realme 11 a zejména tedy model Realme 11 Pro+, jenž podle dříve odhalených specifikací obdrží 200Mpx hlavní senzor. Nový únik se každopádně nesoustředí na parametry, ale design.

Provedení smartphonů Realme 11 Pro a Pro+ už bylo dříve odhaleno v rámci výskytu uvnitř čínské certifikační databáze TENAA. Tehdy se ale jednalo pouze o rendery. Aktuálně však začal po čínské sociální síti Weibo kolovat obrázek pořízený ve skutečném světě, na kterém je osoba, jež telefon svírá v ruce.

Podle serveru Gizmochina, jenž na tuto skutečnost upozornil, se jedná o dražší variantu Pro+. Jak si můžete všimnout, pyšní se opravdu výstředním provedením, které je způsobeno hlavně výrazným kamerovým modulem kruhového tvaru a bílou barvou se zářivě zlatými prvky. Některé možná potěší i zaoblené rohy, ke kterým se výrobce patrně rozhodl přistoupit, ačkoliv jsou u řady dnešních vlajkových lodí populárnější ty hranaté.

Podle dříve odhalených detailů skrze databázi TEENA můžeme očekávat 6,7palcový AMOLED displej s rozlišením 2412x1080 pixelů, 4 870mAh baterií a neznámým procesorem s 2,6GHz frekvencí. Nejdražší konfigurace by se mohla pyšnit 1 024GB úložištěm a 16GB operační pamětí.

Celá řada Realme 11 dorazí již v květnu, což oficiálně potvrdila marketingová ředitelka společnosti Jessie Meng (více informací zde). Detaily o ceně zatím bohužel nemáme.