Creative Technology s představuje svá nejnovější True Wireless Stereo (TWS) sluchátka a náhlavní soupravy, Creative Zen Air SXFI a Creative Zen Hybrid SXFI, navržená k tomu, aby uživatele přenesla do pohlcujícího světa Super X-Fi. Jediným klepnutím mohou uživatelé rozšířit svůj zvukový prostor a být ponořeni do každého detailu svého oblíbeného obsahu na platformách jako Netflix, Spotify a YouTube, kdy je vše poháněno vestavěnou technologií SXFI.

Díky dalším funkcím, jako je adaptivní hybridní potlačení okolního ruchu (ANC) a režim okolního zvuku, Bluetooth 5.3 a nízké latenci až ~100 ms, jsou sluchátka Creative Zen Air SXFI a Creative Zen Hybrid SXFI připraveny změnit způsob, jakým uživatelé konzumují svůj oblíbený obsah.

Technologie Super X-Fi, proslulá svou schopností znovu vytvořit rozsáhlé zvukové pole špičkového multireproduktorového surround systému, nyní září v nejnovějších modelech Creative Zen Air SXFI a Creative Zen Hybrid SXFI a obohacuje posluchače o prostorový zvuk. Při aktivaci režimu Super X-Fi mohou uživatelé překonat hranice tradičního stereo zvuku a ponořit se do třírozměrného zvukového světa plného zvýšeného realismu a hloubky. Ať už jde o hromový hukot filmové exploze, jemné šustění listí v lese nebo přesné umístění kroků ve hře, Super X-Fi nabízí bezkonkurenční prostorovou přesnost, což uživatelům umožňuje skutečně cítit, že jsou součástí děje.

Kromě integrace Super X-Fi jsou Creative Zen Air SXFI a Creative Zen Hybrid SXFI vybaveny řadou šikovných funkcí, které uspokojí dnešní různorodé uživatele. Díky hybridnímu ANC, adaptivnímu ANC a režimu okolního prostředí mohou uživatelé bez problémů přepínat mezi třemi režimy, přizpůsobovat se různým prostředím a volit, zda se chtějí ponořit do hudby, nebo zda chtějí zůstat v kontaktu se svým okolím. Navíc režim nízké latence zajišťuje, že zvuk zůstane dokonale synchronizovaný, ať už uživatelé hrají hry nebo sledují filmy. A díky multibodovému připojení mohou uživatelé snadno přepínat mezi dvěma Bluetooth zařízeními bez bez jediného zmeškaného rytmu.

Pokud se zaměříme na jejich hlavní funkce, sluchátka Creative Zen Air SXFI se mohou pochlubit speciálně vyladěnými 10mm neodymovými měniči, které zajišťují křišťálově čisté výšky a vyvážené středy pro výjimečný zážitek z přehrávání zvuku. S celkovou dobou přehrávání až 39 hodin (s vypnutým ANC), spolu s odolností vůči vodě IPX5 a možností bezdrátového nabíjení, je ideální pro ty, kteří jsou stále v pohybu.

Na druhou stranu, sluchátka Creative Zen Hybrid SXFI disponují speciálně vyladěnými 40mm neodymovými měniči, které poskytují přesné výšky a hluboké basy pro vylepšený zvukový zážitek. S působivou celkovou dobou přehrávání až 70 hodin (s vypnutým ANC) si uživatelé mohou vychutnat dlouhé poslechové seance bez jakéhokoli přerušení. Skládací konstrukce čelenky přispívá k její přenosnosti a podpora analogového linkového vstupu nabízí všestranné možnosti připojení. Navíc vestavěné mikrofony s potlačením okolního ruchu (ENC) zajišťují jasnější komunikaci během hovorů a hlasových příkazů, což což zlepšuje celkový uživatelský zážitek.

Creative Zen Air SXFI bude možné koupit za 99,99 eur, zatímco cenovka 79,99 eur bude svítit u Creative Zen Hybrid SXFI .