Po přeměně sociální platformy Twitter na X se změnil i název předplatného, které poskytuje modrou fajfku. Namísto Twitter Blue se nyní nazývá X Premium, avšak to nic nemění na tom, že neustále nabízí řadu zajímavých benefitů, k nimž se nejspíš postupně budou přidávat další. Nyní je členům služby nabízen zcela nový způsob, jak zvýrazňovat oblíbené/důležité příspěvky.

Podobně jako na Instagramu, kde si můžete až tři příspěvky ponechat navrchu svého feedu bez ohledu na jejich stáří, nabízí i Twitter možnost „připnutí“ postu. Nicméně, tímto způsobem lze zvýraznit pouze jeden post, což může být pro denně aktivní uživatele či nebo tvůrce obsahu trochu problém. Nicméně, nová kolonka „Výběr“ by mohla poskytnout přesně to, co dosud scházelo.

Pakliže patříte k ověřeným uživatelům, nově můžete umístit své oblíbené příspěvky do záložky „Výběr“. Tu ostatní najdou na vašem profilu ve stejné nabídce, kde se nachází také možnosti „Posty“, „Odpovědi“, „Média“ a „Lajky“.

Server TechCrunch poznamenává, že se funkce začala k některým uživatelům rozšiřovat už před pár dny, nicméně nyní by už měla být dostupná úplně pro všechny.