Amazon v celém svém rozsahu, tedy od skladů až po doručení, optimalizuje proces, jak nejlépe může. Právě v tomto procesu mu výrazně napomáhají roboti, kteří třeba ve skladech přesouvají police s produkty, aby na ně zákazníci nemuseli dlouho čekat.

Někdy se ale i pomocníci mohou obrátit proti lidem. Takový je příběh jednoho ze skladníků, který po vyzvednutí produktu z jedné z polic zjistil, že cesta zpět je již zatarasena jinou policí. Z kapsy tak vytáhnul telefon a svůj únik zdokumentoval na TikTok.

Nejde samozřejmě jen o únik samotný. Video nám ukazuje hned několik zajímavostí z jednoho z enormních center Amazonu. Police přesouvají nízcí ploší roboti, ve videu pak zaměstnanec dokonce ukazuje na místo, kde se podle něj nabíjejí. O tom, jakým způsobem se pohybují a otáčí pak vypovídají stopy na podlaze.

Únik z policového labyrintu jako vyšitý z hororových filmů nakonec, nepřekvapivě, skončil úspěšně. Podívat se na asi minutové video ale rozhodně není na škodu. Ukazuje i okamžik, kdy pracovníka od další cesty těsně odřízne další z robotů. Podobných center je jen ve Spojených státech 110, celosvětově byste jich pak našli ještě dalších 185.