Článek vznikl v rámci placené spolupráce: PlayStation Plus a další důležitá předplatná a dobití virtuálních peněženek můžete v pohodlí svého domova zprostředkovat prostřednictvím osvědčeného e-shopu Herni-kupony.cz, kde nepotřebujete platební kartu. Zaplatit totiž můžete přes mobilní telefon, online převodem, běžným převodem i hotově na terminálech Sazky.

Dnes si takto můžete koupit velmi výhodné předplatné PlayStation Plus na 12 měsíců se slevou 33 procent, které vám otevře cestu k exkluzivním výhodám na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5. Vždyť kdo by nechtěl zdarma každý měsíc dvě až tři skvělé hry, využívat cloudové úložiště o velikosti 100 GB a hrát online s přáteli své oblíbené multiplayerové hry. Nemluvě o dalších exkluzivních slevách na hry a dodatečný obsah.

Majitelům PS5 se navíc s PS Plus otevírá kolekce dvaceti nejlepších her z éry PS4, včetně posledního God of War, nervy drásajícího The Last of Us Remastered, dobrodružného Uncharted 4: A Thief's End, akční plošinovky Ratchet & Clank, detektivního Detroit: Become Human, jiné zombie apokalypsy v Days Gone, těžkého Bloodborne nebo Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Na PS5 se navíc díky PS Plus můžete spolehnout na odbornou pomoc v řadě podporovaných her. Stačí stisknout tlačítko PS a mezi kartami aktivity se zobrazí nápověda, kde se dozvíte, jak se dostat z úzkých, jak najít skrytý artefakt nebo jak konečně porazit bosse, který vás zdržuje od dalšího postupu. Už dost dlouhé vyhledávání videí na YouTube!

Jde tedy o ideální dárek pro fanoušky konzolí Sony. Kód vám okamžitě přijde na e-mail, případně si můžete vybrat fyzický dárkový poukaz a udělat radost někomu blízkému u vánočního stromečku. Věřte nám, zlobit se na vás nebude.

Proč si vybrat Herni-kupony.cz? Jedná se o největšího oficiálního prodejce, který nabízí pouze legální kupony do her a herní výhody. Vybrat si můžete z mnoha platebních metod včetně mobilního telefonu. Herní výhody získáte u většiny plateb ihned a spolehnout se můžete na odbornou pomoc po e-mailu i telefonu v českém jazyce.