Zdá se, že čínská společnost OnePlus chce hlouběji zabrousit i do odvětví mobilních zařízení s rozměrnější obrazovkou. Ano, půjde zkrátka o tablety, a byť ještě neznáme podrobnější specifikace, už si můžeme zhruba představit, jak bude první takové zařízení vypadat. Sám výrobce totiž zveřejnil první snímek, a dalších několik navíc vytvořil známý leaker Steve Hemmerstoffer.

Podobně jako od nových vlajkových lodí z dílny OnePlus můžeme i od tohoto tabletu čekat docela netradiční zpracování zad. Najdeme na nich totiž kruhový modul, v němž se bude nacházet jeden fotoaparát a baterka/blesk. Skrze zveřejněný snímek společnost potvrdila i zelenou barevnou konfiguraci.

V galerii níže si také můžete prohlédnout rendery vytvořené leakerem Stevem Hemmerstofferem ve spolupráci se serverem MySmartPrice. Na nich je tablet, který se bude nejspíš nazývat OnePlus Pad, vyobrazen v černé barvě. Všimnout si také můžete poměrně tenkých rámečků kolem displeje, jež údajně měří 11,6 palce. Díky umístění přední kamery navíc bude možné účastnit se videohovorů při držení tabletu „na šířku“. Zdroj mimo jiné uvádí, že na levé straně tabletu najdeme výřez, který by mohl sloužit jako místo pro stylus.

Podrobnější detaily o výbavě momentálně bohužel nemáme. Víme jen, že tablet dorazí na trh spolu s globálními modely telefonu OnePlus 11. To se odehraje už 7. února.