V dnešní digitální éře, kde se chytré telefony staly našimi nezbytnými společníky, přichází společnost POCO na trh s novým přírůstkem, kterým se stává POCO C65.

Hlavní silou POCO C65 je kombinace osmijádrového procesoru a až 8 GB RAM, což slibuje bezproblémový provoz při multitaskingu nebo během používání náročných aplikací. Plynulost a rychlost zůstávají v popředí, zatímco čipset MediaTek Helio G85 poskytuje optimální výkon s přidanou výhodou energetické efektivity.

Fotografie přestávají být jen vedlejším produktem smartphonů - POCO C65 to bere vážně s 50Mpx hlavním fotoaparátem, který podle výrobce exceluje ve snímání detailů i v náročných světelných podmínkách. Díky funkci HDR a AI detekce scény mají uživatelé v ruce nástroje pro získání ostrých a živých snímků v různých podmínkách.

Se 6,74palcovou obrazovkou a 90Hz obnovovací frekvencí se C65 chlubí poutavým vizuálním zážitkem, který přináší obsah k životu, ať už při sledování filmů nebo hraní her. Tento displej je navržen tak, aby zprostředkoval jak intenzivní barvy, tak i ostré detaily, což je nezbytné pro moderní mobilní zábavu.

POCO C65 také staví na robustním základu nejnovějšího operačního systému Android s nadstavbou MIUI, přinášející pravidelné aktualizace a zabezpečení. Uživatelé jistě ocení až 256 GB interní paměti, což poskytuje více než dostatek prostoru pro aplikace, hry, fotografie a videa.

S uváděcí cenovou akcí POCO láká k rychlé koupi, zatímco datum vydání je stanoveno na začátek listopadu. Aktuálně je smartphone k dispozici s cenou 109 dolarů (2 500 Kč bez daně) ve verzi 6/128GB a 129 dolarů (3 000 Kč bez daně) v konfiguraci 8/256GB, později se však cena změní na 129 dolarů (3 000 Kč bez daně) a 149 dolarů (3 400 Kč bez daně).