Vypadá to, že tady měl někdo opravdu velké štěstí. Uživatel sociální platformy Reddit, který vystupuje pod jménem bogertonn, koupil u svého lokálního prodejce dvanáctijádrový procesor AMD Ryzen 9 5900X. Stál ho pouhé tři dolary, protože šlo o vrácený kousek z Amazonu, který byl poškozený. I přesto se mu ale povedlo úspěšně rozběhnout systém.

Procesor měl problém s piny – některé byly ohnuté, jiné se na něm vůbec nenacházely. Bogertonn měl ale štěstí v tom, že ony chybějící piny zajišťovaly pouze chod integrovaného audia, což procesoru nijak nebrání ve vykonávání jeho hlavní úlohy. S těmi ohnutými si Bogertonn údajně hodinu hrál a následně je patrně vrátil do původní pozice, což ukazuje ve videu, které si můžete přehrát výše.

Následovala už jenom finální část, kterou je vsazení procesoru do základní desky, aplikace chladiče a spuštění počítače. Napoprvé se to bohužel nepovedlo, ale po vyndání a opětovném vložení procesoru do patice se počítač dokázal načíst a vše vypadalo, že funguje bez sebemenších problémů.