Společnost Oppo momentálně připravuje nástupce svého prvního skládacího telefonu. Novinka se bude nazývat Oppo Find N2 Flip a na internetu se už objevilo vícero úniků, které odhalují specifikace i samotný design. Pojďme se tedy podívat na to, co nám tento mobil nabídne.

Oppo Find N2 Flip bude využívat stejný mechanismus jako telefony Galaxy Z Flip nebo Huawei Pocket S – z normálního telefonu se tedy přehnutím stane opravdu malé zařízení, které se vám snadno vejde do kapsy.

Trendem poslední doby je osadit tyto telefony druhým displejem, který se nachází poblíž zadních fotoaparátů. Právě toho hodlá využít i Oppo, které se toho zjevně vůbec nebojí. Find N2 Flip totiž bude disponovat poměrně masivní, 3,26palcovou zadní obrazovkou. Jak bude vypadat si můžete prohlédnout ve videu níže.

Jak už jste si mohli všimnout, zadní strana dále skýtá baterku/blesk a dva fotoaparáty. Ten primární by mohl být 50Mpx a podle všeho jej doprovází 8Mpx ultra širokoúhlá kamera. Vepředu pak najdeme klasický displej, jehož úhlopříčka údajně měří 6,8 palce, a v průstřelu i 32Mpx selfie kameru.

Pod kapotou by měl Find N2 Flip schovávat výkonný čipset MediaTek Dimensity 9000+ spolu s baterií o kapacitě 4 300mAh, což je na skládací telefon úplně parádní číslo. Dobíjet ji údajně půjde až 44W výkonem.

Oppo by mělo nový skládací telefon představit ještě letos, a to v rámci akce Inno Day 2022. Níže si můžete prohlédnout uniklý render, který na Twitteru zveřejnil leaker Abhishek Yadav.