OnePlus na trh posílá další true wireless sluchátka. Jedná se celkem o třetí pokus společnosti, který nakonec zapadá mezi ty dva předešlé; Buds Z2 budou stát v přepočtu asi 2 250 korun. To je více než Buds Z s cenovkou 1 250 korun, ale méně než asi 3 750 korun Buds Pro.

Zajímavé je, že přes rozdílnost cenu obě zařízení předežene vydrží. Buds Z2 vydrží se zapnutým aktivním potlačením zvuku 5 hodin, stejně jako Buds Pro, s krabičkou je ale v základní vydrží rozdílem 31 ku 38 hodinám nový model porazí.

Jinak se právě s Buds Pro v mnohém shoduje, najdeme zde třeba stejnou 94ms odezvu v kombinaci s herním režimem i tři mikrofony na každém sluchátku. Buds Z2 ale ztrácí bezdrátově dobíjenou krabičku.

Právě cena dvou a půl tisíce korun se stala mezi výrobci sluchátek vysoce kompetitivní a není výjimkou, že se na ní dostává i dříve nemyslitelné aktivní potlačení zvuku.

Komu parametry na úrovni vyšších sluchátek přijdou povědomé, v létě něco podobného nabízelo Nothing se sluchátky Ear (1) vedené jedním ze zakladatelů OnePlus. Sluchátka jsou stále v prodeji i s bezdrátově nabíjitelnou krabičkou.