Bezdrátová sluchátka s mikrofonem Pulse 3D pro konzoli PlayStation 5 budou brzy k dostání v barvě Midnight Black. Ve stejné barvě je možné od června koupit i ovladač DualSense.

Headset Pulse 3D byl dosud k dispozici pouze v bílé barvě odpovídající PS5. Podle PlayStation Direct bude nová barva sluchátek dostupná od 22. 10. tohoto roku za 99,99 dolarů. To je stejná cena jako u současné verze.

České zastoupení Sony datum vydání ani cenu neuvádí. Nevidíme ale důvod, aby se něco změnilo. Počítáme tak s vydáním také 22. 10. a cenou pod 2700 Kč.

Isabelle Tomatis z PlayStation v tiskové zprávě poznamenala, že headset Pulse 3D je speciálně navržen tak, aby plně využil technologii Tempest 3D AudioTech konzole PS5. Využít tak můžete i novinku v dnešní aktualizaci, která přidává nastavení ekvalizéru v rámci ovládání zvuku.

„Vychutnej si perfektní bezdrátový zážitek se sluchátky s mikrofonem dokonale uzpůsobenými pro 3D zvuk na konzolích PS51. Bezdrátová sluchátka s mikrofonem PULSE 3D se pyšní vytříbeným provedením, dvěma mikrofony potlačujícími hluk, nabíjením přes port USB Type-C a celou řadou ovládacích prvků usnadňujících přístup,“ dodává tisková zpráva.