S blížícím se eventem Samsung Unpacked 2024, který se koná 10. července v Paříži, je tech svět plný očekávání. Samsung se chystá představit svůj první chytrý prsten Galaxy Ring, který byl poprvé naznačen na lednové akci Unpacked a později předveden na MWC. Tento gadget na ruce přitáhl pozornost nejen technologických nadšenců, ale i uživatelů Samsungu, kteří hledají kompaktní zařízení pro sledování zdravotního stavu.

Jihokorejský gignat Samsung údajně podal žádost o patent v USA na nový chytrý prsten, který by mohl naznačovat příchod nástupce Galaxy Ring. První model, který byl krátce představen na dřívějších akcích, nabízel kruhový design s čidly ve vnitřní vrstvě. Galaxy Ring 2 by měl mít odlišný design s čtvercovým vzhledem a čidla zabudovaná do vnitřní strany kruhové části.

Nový design chytrého prstenu, který je eliptický nebo oválný, se odklání od tradičního kruhového designu a může být snahou o lepší ergonomii a pohodlnější nošení. Nejzajímavější novinkou Galaxy Ring 2 by mělo být zařazení dvou displejů: jeden pro výběr ikon a druhý pro zobrazení detailnějších informací.