Čínská společnost Nubia připravuje další generaci herních telefonů. Ta minulá se stala poměrně úspěšnou, a dokonce byla vydána v několika limitovaných edicích. Předpokládá se, že v těchto stopách bude výrobce pokračovat, už nyní ale známe důležité zlepšení.

Novinka by se měla nazývat Red Magic 8 Pro a podle čínské certifikace 3C bychom se měli dočkat podpory opravdu rychlého nabíjení. Zatímco model minulé řady bylo možné nabíjet až 65W výkonem, ten připravovaný posune hranici až na 165 W. Red Magic 7 Pro disponoval 5000mAh baterií, a tak bychom u připravovaného smartphonu měli očekávat vyšší, nebo alespoň stejnou kapacitu.

V současné době bohužel nemáme další podrobnosti. Je ale velice pravděpodobné, že model Pro vyjde současně s klasickým Red Magic 8. Oba telefony by mohly disponovat novým čipsetem Snapdragon 8 Gen 2, který potěší vysokými frekvencemi a podporou ray-tracingu. To se bude hodit například v připravované mobilní hře War Thunder Edge, která má být spin-offem známé vojenské akce dostupné na počítačích a konzolích.