Sony pokračuje ve vylepšování své nejnovější konzole. Po dubnové aktualizaci s novými funkcemi systému a vylepšením stability přichází další update PS5. Ten nese označení 21.01-03.20.00 a má 902 MB. Při instalaci aktualizace budete vyzváni, abyste připojili DualSense pomocí kabelu k PlayStationu 5.

Přečtěte si také: AMD FidelityFX Super Resolution: Odpověď na DLSS od Nvidie se blíží nejen na PC, ale i konzole

Co se změnilo? Podle zprávy od Sony aktualizace systémového softwaru zlepšuje výkon systému. „Abychom zlepšili jeho stabilitu, provedli jsme aktualizaci softwaru zařízení bezdrátového ovladače DualSense. Opravili jsme problém, který omezoval funkce některých obrazovek, když byla povolena čtečka obrazovky. Opravili jsme problém, kdy tebou skryté hry na konzoli PS4 nebyly skryté na konzoli PS5 a stabilizovali jsme proces kopírování her z rozšířeného úložiště USB na úložiště konzole v knihovně her,“ uvádí Sony.

Podle uživatelů PlayStationu 5 aktualizace opravuje také chybu indikátoru baterie. Ta způsobovala, že ikona baterie neustále blikala, což signalizovalo vybití baterie ovladače, i když byl nabit.