Chytré hodinky Pixel Watch od Googlu patří mezi nejzajímavější kousky na trhu, a to zejména kvůli svému elegantnímu designu a široké škále funkcí. Ani tomuto špičkovému zařízení se ale patrně nevyhnuly komplikace. Někteří uživatelé napříč internetem hlásí, že se jim rozlepil zadní kryt a následně upadl.

O problému informoval uživatel Redditu vystupující pod přezdívkou sonnywithoutachance a další příspěvek zachycující ten samý zádrhel byl spatřen na Twitteru (upozornil server WCCFTECH). Podle prvního zmíněného se tak mělo stát po vyjmutí hodinek z nabíječky. Lepidlo patrně ztrácí pevnost, což není zrovna nestandardní.

Přestože odlepený zadní kryt nemusí na první pohled působit jako cokoliv závažného, opak může být pravdou. Absence zadního krytu může způsobit další poškození hodinek zevnitř. Stejně tak není ani doporučeno pokoušet se kryt přilepit zpátky, protože při zaváhání či trošce neopatrnosti lze opět způsobit jednotlivým komponentům újmu.

Nejlepším řešením situace je zaslat hodinky do Googlu, pokud se na ně vztahuje záruka. Uživatel vystupující pod jménem jedee14 na Redditu uvedl, že se mu nedávno stalo to stejné a zástupci z Googlu byli docela vstřícný, jen se pořád dokola ptali, zda hodinky náhodou neupustil na zem.