Společnost Xiaomi, čínský technologický kolos, v partnerství se zábavním gigantem Disney představila speciální limitovanou edici 10 000mAh powerbanky. Toto exkluzivní vydání je součástí oslav 100. výročí existence Disney.

Představená limitovaná edice powerbanky Xiaomi skvěle kombinuje funkčnost a styl. Její zvláštní design, který nese motiv Mickeyho Mouse v působivé červenočerné barevné kombinaci, ji činí nejen praktickým, ale také esteticky atraktivním doplňkem.

Co se týče technických specifikací, je powerbanka vybavena podporou 22,5W kabelem. S kapacitou 10 000 mAh může tato powerbanka tedy nabít nejnovější model Xiaomi 13 až 1,7krát. U zařízení Apple, konkrétně iPhonu 14, je tato kapacita dokonce vyšší a dosahuje více než dvojnásobného nabití. Infografika zobrazená níže pak demonstruje, za jak dlouho je možné dobít Xiaomi 13, Redmi K60 Pro nebo iPhone 14.

Powerbanka s Mickey Mousem z limitované edice navíc nabízí několik dalších užitečných funkcí. Mimo jiné obsahuje řadu bezpečnostních prvků, které zajišťují bezpečnou manipulaci s zařízením. Pro zařízení s nižší spotřebou energie je zde také režim nízkoproudového vybíjení, který lze snadno aktivovat dvojitým stiskem tlačítka napájení. Tato funkce umožňuje optimalizovat výdrž powerbanky při nabíjení zařízení s menší spotřebou.