Motorola, známá svými cenově dostupnými smartphony, posouvá své portfolio na vyšší úroveň s uvedením Motorola Edge 50 Ultra. Model přináší pokročilé technologie a vybavení, které uspokojí i nejnáročnější uživatele. Edge 50 Ultra je vybavena nejnovějším čipem Snapdragon 8s Gen 3, což zajišťuje, že telefon zvládne nejnáročnější úkoly s lehkostí.

6,7palcový Super HD pOLED displej s obnovovací frekvencí 144 Hz a 10bitovou barevnou hloubkou poskytuje vynikající vizuální zážitek. Vybavený certifikací Pantone, tento displej slibuje věrné a živé barvy.

Co se týká fotografie, ani zde Motorola Edge 50 Ultra nezůstává pozadu. Hlavní 50megapixelový fotoaparát s technologií PDAF a OIS, společně s ultraširokoúhlým objektivem a teleobjektivem nabízí velmi slibnou kvalitu snímků. Přední 50megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením pak zajišťuje kvalitní selfie.

Z hlediska výkonu a ukládání dat nabízí telefon až 16 GB RAM a možnosti úložiště do 1 TB. Kromě toho, chytrý telefon podporuje rozšíření paměti pomocí microSD karty.

Doplňkem k těmto špičkovým specifikacím je robustní baterie s kapacitou 4500 mAh, která podporuje jak 125W kabelové, tak 50W bezdrátové TurboPower nabíjení, což udrží telefon v chodu po celý den.