Marshall představil dva nové přenosné reproduktory a společně s nimi i několik nových funkcí. Prvním je ultrakompaktní reproduktor Willen, premiéra společnosti v tomto typu zařízení. Následován je druhou iterací o něco většího Embertonu. Oba disponují konektivitou k aplikaci, což je pro kompaktní Marshall reproduktory novinkou.

Přichází také funkce, která není inovací, spíše s ní firma dohání konkurenci. Jde o Marshall Stacks, funkci, která umožní spárovat více reproduktorů firmy, aby hrály společně. Emberton 2 také dostává vylepšenou výdrž, hrát má až 30 hodin.

Marshall má na poli reproduktorů i sluchátek velmi dobrou pověst. Jeho produkty dokážou většinou poskytnout příjemný plný zvuk, který nic nešidí. Plné výšky i dunivé basy nabídne o něco větší reproduktor Tufton, za který ale dáte přes deset tisíc korun.

Oba reproduktory mají Bluetooth 5.1 i rezistenci IP67 proti vodě. Zmíněné Marshall Stacks navíc umožňují oběma reproduktorům připojit se ke kterýmkoli dalším od firmy. Uvidíme tedy, jaký zvuk nakonec Marshall dokázal do takhle malých krabiček vměstnat.

Za menší Willen dáte v přepočtu asi 3 000 Kč či 115 euro, za mírně větší Emberton 2 asi 4 000 Kč, respektive 165 euro.