Společnost Insta360 nedávno uvedla na trh svou novou akční kameru Ace Pro, která je výsledkem spolupráce s prestižní společností Leica. Tato kamera je vybavena elitním 1/1.3" snímačem a 5nm AI čipem, doplněným o objektiv Leica SUMMARIT, což ji umisťuje na špičku trhu akčních kamer. Uživatelé se tak mohou těšit vysokou kvalitu videa s rozlišením 4K při 120 snímcích za sekundu a fotografie s rozlišením 48 Mpx.

Ace Pro dokonce nechybí ani moznost nahrávat video v rozlišení 8K, a to při 24 snímcích za sekundu. Tato novinka představuje významný první krok společnosti Insta360 do segmentu tradičních akčních kamer.

Mezi hlavní přednosti Ace Pro patří vynikající schopnosti snímání za nízkého osvětlení, pohodlný výklopný displej a vynikající softwarová podpora, což z ní činí atraktivní volbu pro tvůrce obsahu a dobrodruhy.

Funkce AI Highlight Assistant od Insta360 zase nabízí efektivní způsob zpracování velkých videozáznamů tím, že automaticky vyhledává a vyrýsuje klíčové momenty, což šetří čas, který byste jinak museli věnovat procházení celých souborů. Po přenesení záznamu do chytrého telefonu pak mohou uživatelé experimentovat s úpravami nebo nechat aplikaci vytvořit automatické kompilace vzpomínek.

Díky lákavým vlastnostem, jako je vysoké výstupní rozlišení, AI technologie a partnerství s německou Leicou, představuje Ace Pro zajímavou alternativu k tradičním značkám akčních kamer (třeba GoPro) a rozšiřuje možnosti pro tvůrce obsahu a nadšence do outdoorových aktivit