Technologická firma Huawei se prý chystá na uvedení nové řady chytrých hodinek. Nová řada by mohla být nástupcem modelu Watch GT4 a má nabídnou širší škálu funkcí, včetně vylepšeného sledování zdraví a kvality sportovního režimu.

Mobilní aplikace Huawei Health, která slouží jako doprovod pro hodinky Huawei, odhalila označení několika nových chytrých hodinek – spatřeno v ní bylo modelové číslo AOD-H1. Právě toto může vyvolávat otázky, jelikož v určité části názvu předešlých hodinek stojí B.19. Ve hře je tedy i varianta, že tento únik naznačil vydání kompletně nové série, která by se od těch současných klidně mohla výrazně lišit. Ale kdoví.

Podle portálu Gizmochina by měl být design hodinek inspirován klasickými hodinkami s vysokou kvalitním provedení a špičkovými materiály. Funkce, jako je měření tepu a kroků, budou samozřejmostí a budou doplněny o dodatečné vychytávky, například měření kvality spánku.

V oblasti fitness má nadcházející řada klasicky nabízet množství aktivit, jako je běh, jízda na kole a plavání, stejně jako sledování tréninkových jednotek a hlídání vašeho progresu. Tyto funkce budou dostupné pomocí dotykového displeje a tlačítek na boku hodinek.

Zatím není známo, kdy přesně budou chytré hodinky od společnosti Huawei uvedeny na trh.