Článek vznikl v rámci placené inzerce: Hledáte dobře skladný a přenosný notebook pro hraní nejnovějších herních pecek bez limitů? Už nehledejte! Přesně k tomu byly vytvořeny herní notebooky řady ASUS ROG Strix, které pohání moderní výkonné procesory AMD Ryzen a grafické karty Nvidia GeForce RTX řady 30 s architekturou Ampere.

V rámci ASUS ROG Strix se vyplatí investice do každého z nabízených modelů, které se řadí do vyšší třídy a herní špičky. Vyniká u nich ultrarychlý panel až 360 Hz/3 ms a možnost ponořit se do svěžích detailů ve Full HD rozlišení.

Každý váš úder bude přesný díky citlivé opticko-mechanické klávesnici, která vám umožní ovládnout nejen hry pro jednoho hráče, ale také vyniknout v jakékoli online aréně a získat velkou konkurenční výhodu nad ostatními. Klávesnice je podsvícená a má zvýrazněné klávesy WASD.

Dokonalý zážitek z hraní nejnovějších her na noteboocích AUS ROG Strix podtrhuje rychlý SSD disk s volným slotem pro M.2 PCIe.

ŠPIČKOVÝ HERNÍ VÝKON

Herní notebooky ASUS ROG Strix ztělesňují sílu, která dokáže podpořit výkony každého e-sport hráče. Řady ROG Strix nabízejí špičkový herní výkon, se kterým ovládnete každé bojiště a směle můžete vstoupit do světa profesionálního gamingu.

Na výběr máte hned několik konfigurací s úhlopříčkou 15,6 a 17,3. Rozhodnout se můžete pro 8jádrový procesor AMD Ryzen 7 5800H (3,2 GHz, TB 4,4 GHz, 16 vláken) s grafickou kartou GeForce RTX 3070 8 GB GDDR6 nebo 16 GB GDDR6. V jednom případě se můžete těšit na operační paměť 16 GB DDR4. V tom druhém případě na 32 GB RAM DDR4.

Pokud toužíte ještě po větším výkonu, tak přesně pro vás je model s 8jádrovým procesorem AMD Ryzen 9 5900HX (3,3 GHz, TB 4,6 GHz, 16 vláken), grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB GDDR6 a 32 GB RAM DDR4.

Ať už si vyberete ten nebo ten, tak samozřejmostí je 1 TB M.2 PCIe NVMe SSD, operační systém Windows 10 Home a další výhody, jako je externí Full HD kamera, Bluetooth 5.1, 1x USB 3.1/3.2 Type-C Gen 2 či HDMI.

Více informací najdete na CZC.cz.