Honor během prezentace na akci MWC 2023, která momentálně probíhá v Barceloně, představil svou novou vlajkovou loď nazvanou jako Magic5 Pro. Už nyní se chlubí dvěma důležitými úspěchy – podle serveru DxOMark se jedná o smartphone s nejlepšími fotoaparáty a displejem. Nyní se ale zdá, že čínský výrobce má ještě jedno eso v rukávu.

Už dříve se spekulovalo o tom, že v čele nově odhalené série Magic5 stane kousek označený jako Ultimate, který nabídne ještě lepší výbavu než model Pro. Na samotné konferenci jsme se ale jeho ohlášení nedočkali, a tak situace kolem tohoto telefonu nevypadala úplně vesele. Z čerstvě uniklých snímků je však patrné, že bychom se jej přesto mohli dočkat, byť pravděpodobně ne v České republice.

Podle informací serveru ITHome bude Honor Magic5 Ultimate nejspíš vydán už 5. března, kdy proběhne čínská prezentace vlajkové série Magic5. Co se týče samotných fotografií, jež nyní vyplavaly na povrch, model Ultimate se bude v několika drobných ohledech lišit i po vizuální stránce.

Jak jste si možná všimli, na rozdíl od již představených telefonů Magic5 a Magic5 Pro není kamerový modul na zadní straně přesně kulatý. Jednotlivé snímače jsou ale i přesto uspořádány do trojúhelníku. Zadní strana jako taková je navíc potažená kůží. Vepředu nicméně opět najdeme ostrůvek ve tvaru pilulky, kde jsou umístěny přední kamery, a displej také nevypadá jakkoliv odlišně.

Na konkrétní rozdíly v hardwarové výbavě si budeme muset ještě počkat. Honor Magic5 Ultimate se bude zjevně prodávat v černé a oranžové barvě.