Ačkoliv společnost Motorola nijak oficiálně neohlásila příchod chytrých hodinek Moto Watch 70, objevily se v kanadském eshopu Best Buy. Dovědět se tak můžeme potřebné informace o výbavě i ceně, která je až překvapivě malá.

Hodinky disponují 1,69palcovým prohnutým displejem obdélníkového tvaru, jehož rozlišení činí 240x280 pixelů. Výrobce od něho slibuje ostrý a snadno čitelný obraz, osobně bych ale při takových rozměrech čekal trochu vyšší rozlišení.

Přestože může být počet pixelů v displeji pro některé uživatele nedostačující, baterii se nedá snad nic vytknout. Její obvyklá výdrž mý být zhruba 10denní, nicméně pokud byste se rozhodli baterii trochu více šetřit, hodinky by vám údajně mohly vydržet až dva týdny. Co se týče délky nabíjení, informace se liší – popisek produktu uvádí, že Moto Watch 70 dobijete za pouhou hodinu, nicméně dle seznamu specifikací by tento proces trval dvakrát déle.

Standardem je samozřejmě mnoho senzorů pro měření aktivity a fyziologických funkcí. I novinka od Motoroly tedy dokáže monitorovat srdeční tep, okysličení krve, spálené kalorie nebo počet kroků. Dále hodinky nabízí třiadvacet sportovních režimů. Certifikace IP67 slibuje odolnost vůči vodě, a tak by bazén ani sprcha neměly představovat překážku.

V eshopu Best Buy budou hodinky stát 99,99 kanadského dolaru, což je v přepočtu zhruba 1 760 Kč.