Technologický gigant Google spouští nákupní hub využívající pokročilé umělé inteligence, aby přinesl personalizovaná upozornění na slevy a analýzy cenových trendů. Nově spuštěný nástroj se integruje přímo do vyhledávače Google, kde usnadňuje uživatelům výběr dárků a nabízí výhodné ceny v širokém spektru kategorií, od elektroniky až po oblečení.

Jakmile uživatelé zadají do Google vyhledávač konkrétní výrazy jako „sluchátka v akci“, okamžitě se jim zobrazí srovnání aktuálních slev z různých obchodů. Společnost Google také poskytuje nástroje pro sledování historických cen, aby uživatelé mohli snadno rozeznat, jestli je cena produktu skutečně výhodná.

Zajímavých novinek se dočkal také prohlížeč Chrome, který nově nabízí upozornění na slevy zasílaná prostřednictvím e-mailu nebo záložku se statistikami, jež ukazují, jak se cena vyvíjela v poslední době.

Google s tímto novým nákupním centrem otevírá dveře do světa chytřejšího a efektivnějšího nakupování. Uživatelé mají nyní možnost rychle a snadno najít nejlepší nabídky, což je ideální pro nadcházející sváteční sezónu, kdy každý chce najít ten pravý dárek za ty nejvýhodnější ceny.

Nové vychytávky jsou zatím k dispozici pouze pro uživatele z USA. O tom, zda se někdy dostanou i do Evropy, bohužel momentálně nemáme žádné informace.