Technologický gigant Google prozradil datum své letošní konference I/O, z čehož musí mít jistě největší radost všichni vývojáři a technologičtí nadšenci. Technologický summit je naplánován již na 14. května letošního roku a očekává se, že přinese řadu zajímavých novinek.

Google pro vývojáře zveřejnil datum konání události poněkud neobvyklým způsobem, když vyzval uživatele, aby vyřešili obtížnou logickou hádanku připomínající puzzle (naleznete v příspěvku níže). Po úspěšném dokončení všech patnácti úrovní a opakovaném dovedení kuličky do cíle Google konečně oznámil datum konání konference I/O.

Ačkoliv je I/O primárně konferencí pro vývojáře, vždy zde bývají představeny novinky, které zaujmou i běžné spotřebitele. Stejně jako v minulém roce se akce uskuteční pouze v jeden den. V rámci hlavního projevu se pravděpodobně dozvíme více o nadcházejících funkcích chytrých telefonů Pixel a operačního systému Android. Rovněž lze očekávat nové informace o krocích Googlu v rámci umělé inteligence. Zapište si tak do kalendáře 14. květen.