Technologický gigant Google nezůstává pozadu ve vývoji nositelných zařízení a rozšiřuje tak funkce své první generace chytrých hodinek Pixel Watch.

Chytré hodinky nyní získávají funkce pro monitorování zdraví, které byly původně uvedeny s jejich nástupcem. Nově integrované funkce umožňují hodinkám automaticky detekovat, kdy uživatel vykonává fyzickou aktivitu, jako je běh, chůze, jízda na eliptickém trenažéru, spinning, jízda na kole venku nebo veslování. Aktivita se automaticky zaznamenává a po jejím dokončení sledování končí.

Uživatelé také získají přístup k funkcím, které jim umožní sledovat čas strávený v různých srdečních zónách a nastavit cílové tempo pro tréninkové sezení, což by mohlo přispět k optimalizaci tréninků. Pokud mají uživatelé zájem o relaxaci, mohou využít aplikaci Fitbit Relax na hodinkách, která nositele provede různými dechovými cvičeními.

Společnost také přinesla funkci monitoringu veřejné dopravy pro zařízení s operačním systémem Wear OS 3 a vyšším, což umožňuje uživatelům zjistit možnosti veřejné dopravy přímo na zápěstí, včetně zobrazení aktuálních odjezdových časů. Navigace v neznámé lokalitě je tak jednodušší bez nutnosti vyndavat telefon díky kompasem podporovanému zobrazení mapy na hodinkách.